Canva

Canva este softul de design grafic cu cea mai rapidă creștere din lume, acesta este o aplicație de design grafic all-in-one care ajută pe oricine să creeze modele uimitoare pentru social media și alte domenii de activitate. Această aplicație pune la dispoziția utilizatorului o varietate de opțiuni pentru crearea elementelor ce țin de grafică, iar cu ajutorul instrumentelor de design și a bibliotecii imense de șabloane utilizatorul poate crea:

-Prezentări (prezentare simplă/ audio/ sesiune de brainstorming);

-Postări pentru rețelele de social media (postare pentru Instagram/ Facebook/ Twitter, poveste Instagram/ Facebook, stare Whatsapp, copertă Facebook, videoclip TikTok, imagine canal YouTube,banner LinkedIn, anunț);

-Video-uri (videoclip Facebook, mesaj video, colaj video, anunț YouTube/ LinkedIn);

-Produse pentru imprimare (carte de vizită, design pentru cană/ tricou, banner/ banner reciclabil, stiker, carte poștală, pancartă, invitație, felicitare, poster, flyer, certificat, album foto, broșură, scrisoare, buletin informativ, etichetă);

-Elemente ce țin de marketing (poster, siglă, carte de vizită, blog, certificat cadou, antet e-mail, bilet, cupon);

-Elemente ce țin de birou (CV, document A4, raport, planificator, propunere, organizator grafic, listă de verificare, memoriu);

-Alte opțiuni (infografic, colaj foto, fundal desktop/ telefon, diagramă, copertă carte/ revistă, hartă mentală, fundal Zoom, site, calendar, foaie de lucru, bandă desenată, copertă de album, factură, plan de lecție, semn de carte, program, imagine blog).

Odată finalizat, elementul grafic creat poate fi descărcat în format PNG, JPG, PDF standard/ pentru imprimare, Videoclip MP4, GIF, iar pentru Canva Pro- SVG. De asemenea, elementele pot fi distribuite pe: Instagram, Facebook, Twitter, E-mail, Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, MailChimp, Pinterest, LinkedIn, Slack, Tumblr, Site web și Microsoft PowerPoint.

Canva este cel mai simplu mod de a proiecta imagini care ies în evidență în aria rețelelor sociale sau a site-ul tău web. Pentru a crea elementele grafice fie poți utiliza milioanele de modele deja create și disponibile ca sugestii ale aplicației, fie poți porni de la zero cu șabloane de design adaptate la nișa ta. Pe lângă larga varietate de șabloane, Cava îți pune la dispoziție și diverse elemente precum: linii și forme, ilustrații, fotografii, videoclipuri, elemente audio, diagrame, cadre, grile, fundaluri și o felurime de fonturi pentru textul tău.

Cu peste un milion de utilizatori (disponibilă în 100 de limbi), această aplicație facilitează oricui să proiecteze și să creeze grafică uimitoare, este ușor de utilizat, iar pentru cei care interacționează pentru prima dată cu Canva aceștia pot utiliza un mic ghid de explicare a pașilor pe care trebuie să-i urmeze pentru a crea unul din elementele amintite mai sus.

Aplicația este gratuită, dar există și planul Canva Pro pentru 119,99 US$/ an (9,99 US$/ lună), sau  12,99 US$/ lună. Acest plan include:

-100 de milioane+ fotografii, videoclipuri și elemente premium, 3.000+ fonturi premium, 610.000 șabloane premium;

-Redimensionare magică și instrumente de înlăturare a fundalurilor și animațiilor premium;

-Set de identitate vizuală, planificator de conținut, foldere suplimentare și un spațiu de stocare de 100 GB.

Planul respectiv poate fi anulat oricând, de asemenea poate fi testat gratuit timp de 30 de zile, iar cu 3 zile înainte de finalizarea perioadei de testare gratuită vei primi din partea celor de la Canva un reminder ce are scopul de a te informa că versiunea de încercare a Canva Pro se va termina curând.

Canva îți propune și alte aplicații de care ai putea fi interesat, precum: Box; Moovly; Gain; PageProof; Heyzine Flipbooks; PandaDoc; Activity Messenger; Powtoon; Publer; Typeform; Smartmockups; Brandfolder; Hue & Stripe; Project Broadcast; Pardot; Simplebooklet; Wideo; OptiSigns; Filkers; HubSpot.

Fie că ești un designer profesionist, un manager de marketing sau pur și simplu ești în căutarea unui nou hobby, Canva facilitează oricui să proiecteze și să creeze grafică uimitoare!

Niciun produs în coș.

X