Canva este softul de design grafic cu cea mai rapidă creștere din lume, acesta este o aplicație de design grafic all-in-one care ajută pe oricine să creeze modele uimitoare pentru social media și alte domenii de activitate. Această aplicație pune la dispoziția utilizatorului o varietate de opțiuni pentru crearea elementelor ce țin de grafică, iar cu ajutorul instrumentelor de design și a bibliotecii imense de șabloane utilizatorul poate crea:

Prezentări (prezentare simplă/ audio/ sesiune de brainstorming);

-Postări pentru rețelele de social media (postare pentru Instagram/ Facebook/ Twitter, poveste Instagram/ Facebook, stare Whatsapp, copertă Facebook, videoclip TikTok, imagine canal YouTube,banner LinkedIn, anunț);

-Video-uri (videoclip Facebook, mesaj video, colaj video, anunț YouTube/ LinkedIn);

-Produse pentru imprimare (carte de vizită, design pentru cană/ tricou, banner/ banner reciclabil, stiker, carte poștală, pancartă, invitație, felicitare, poster, flyer, certificat, album foto, broșură, scrisoare, buletin informativ, etichetă);

Elemente ce țin de marketing (poster, siglă, carte de vizită, blog, certificat cadou, antet e-mail, bilet, cupon);

-Elemente ce țin de birou (CV, document A4, raport, planificator, propunere, organizator grafic, listă de verificare, memoriu);

-Alte opțiuni (infografic, colaj foto, fundal desktop/ telefon, diagramă, copertă carte/ revistă, hartă mentală, fundal Zoom, site, calendar, foaie de lucru, bandă desenată, copertă de album, factură, plan de lecție, semn de carte, program, imagine blog).

Odată finalizat, elementul grafic creat poate fi descărcat în format PNG, JPG, PDF standard/ pentru imprimare, Videoclip MP4, GIF, iar pentru Canva Pro- SVG. De asemenea, elementele pot fi distribuite pe: Instagram, Facebook, Twitter, E-mail, Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive, MailChimp, Pinterest, LinkedIn, Slack, Tumblr, Site web și Microsoft PowerPoint.

Canva este cel mai simplu mod de a proiecta imagini care ies în evidență în aria rețelelor sociale sau a site-ul tău web. Pentru a crea elementele grafice fie poți utiliza milioanele de modele deja create și disponibile ca sugestii ale aplicației, fie poți porni de la zero cu șabloane de design adaptate la nișa ta. Pe lângă larga varietate de șabloane, Cava îți pune la dispoziție și diverse elemente precum: linii și forme, ilustrații, fotografii, videoclipuri, elemente audio, diagrame, cadre, grile, fundaluri și o felurime de fonturi pentru textul tău.

Cu peste un milion de utilizatori (disponibilă în 100 de limbi), această aplicație facilitează oricui să proiecteze și să creeze grafică uimitoare, este ușor de utilizat, iar pentru cei care interacționează pentru prima dată cu Canva aceștia pot utiliza un mic ghid de explicare a pașilor pe care trebuie să-i urmeze pentru a crea unul din elementele amintite mai sus.

Aplicația este gratuită, dar există și planul Canva Pro pentru 119,99 US$/ an (9,99 US$/ lună), sau  12,99 US$/ lună. Acest plan include:

-100 de milioane+ fotografii, videoclipuri și elemente premium, 3.000+ fonturi premium, 610.000 șabloane premium;

-Redimensionare magică și instrumente de înlăturare a fundalurilor și animațiilor premium;

-Set de identitate vizuală, planificator de conținut, foldere suplimentare și un spațiu de stocare de 100 GB.

Planul respectiv poate fi anulat oricând, de asemenea poate fi testat gratuit timp de 30 de zile, iar cu 3 zile înainte de finalizarea perioadei de testare gratuită vei primi din partea celor de la Canva un reminder ce are scopul de a te informa că versiunea de încercare a Canva Pro se va termina curând.

Canva îți propune și alte aplicații de care ai putea fi interesat, precum: Box; Moovly; Gain; PageProof; Heyzine Flipbooks; PandaDoc; Activity Messenger; Powtoon; Publer; Typeform; Smartmockups; Brandfolder; Hue & Stripe; Project Broadcast; Pardot; Simplebooklet; Wideo; OptiSigns; Filkers; HubSpot.

Fie că ești un designer profesionist, un manager de marketing sau pur și simplu ești în căutarea unui nou hobby, Canva facilitează oricui să proiecteze și să creeze grafică uimitoare!

Envato Elements este un serviciu bazat pe abonament pentru designeri și oameni creativi, oferind acces nelimitat la gama sa largă de active grafice, resurse educaționale și instrumente creative.

 

De la lansarea sa în 2016, milioane de oameni din întreaga lume au vizitat Envato Elements pentru a cumpăra și vinde active creative, pentru a învăța noi abilități și pentru a-și finaliza proiectele creative. Deci, indiferent dacă sunteți designer grafic, ilustrator, director de artă (sau orice altceva între ele), Envato Elements are aproape orice și orice aveți nevoie vreodată.

Deși unele site-uri web de stocuri creative vă limitează accesul la activele pe care le-ați achiziționat legal, cu un abonament Envato Elements, nu există limite de descărcare. Asta înseamnă că puteți accesa activele preferate din biblioteca Envato Elements oricând și oriunde doriți – de câte ori aveți nevoie de ele! Un abonament la Elements nu numai că vă economisește timp și bani, ci vă permite să încercați mai multe active pentru proiectul dvs. până când îl faceți corect.

Probabil că unul dintre cele mai mari beneficii pentru designeri este că un abonament Envato Elements nu vă oferă doar descărcări nelimitate, ci o gamă largă de tipuri de active din care să alegeți – inclusiv fotografii, grafică, videoclipuri, șabloane, fonturi, adăugări, efecte sonore și multe altele.

Cu peste 53 de milioane de articole disponibile pe Envato Elements chiar acum, indiferent de tipul de proiect pe care doriți să îl creați, veți avea garanția că veți găsi tot ce aveți nevoie într-un singur loc.

Pentru mulți designeri digitali care utilizează zilnic un număr mare de materiale creative, licențierea conținutului poate fi o preocupare. Pentru a vă face mai ușor lucrurile corecte, toate activele Envato Elements sunt acoperite de licența lor comercială simplă, pe viață. Cu un abonament Envato Elements, poți fi sigur că drepturile lor comerciale extinse te-au acoperit.

Dacă sunteți un fan al scrapbooking-ului, creării de tablouri Pinterest sau pur și simplu păstrării ideilor organizate, atunci Colecțiile sunt instrumentul perfect pentru dvs.! Colecțiile Envato Elements vă permit să curățați toate articolele și proiectele preferate într-un singur loc ușor de accesat. Puteți folosi Colecțiile pentru propria inspirație personală, pentru a crea mood board-uri sau chiar pentru colaborarea cu colegii și clienții.

Cu un abonament Envato Elements, întreaga bibliotecă de cursuri Envato Tuts + vă este disponibilă. Bazate pe subiecte, discipline și proiecte specifice, acestea includ videoclipuri pas cu pas și instrucțiuni scrise și capturi de ecran pentru a vă ajuta să vă exersați și să vă stăpâniți abilitățile creative.

Dacă sunteți un designer care caută active creative unice și de cea mai înaltă calitate, cel mai bun mod de a le găsi este accesând un grup de creatori talentați. Envato Elements este alimentat de o comunitate creativă de peste 80.000 de autori, care își vând munca incredibilă prin intermediul platformei. Indiferent dacă crearea pentru Envato este hobby-ul lor, forfota laterală sau o sursă primară de venit, mulți dintre autorii au reușit să obțină libertatea creativă și financiară prin vânzarea activelor lor prin Envato. Așadar, cu un abonament Envato Elements, puteți accesa materiale de stoc creativ de înaltă calitate și puteți sprijini alți designeri și creatori în timp ce vă aflați la el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Envato Market este o colecție de piețe de nișă în care autorii își pot vinde articolele direct clienților. Autorii își încarcă lucrările, utilizatorii cumpără și acordă licență articolului, iar autorii câștigă

Cu peste 1 miliard de dolari în veniturile totale ale comunității, îi ajută pe creatori să se bucure de flexibilitatea de a fi propriul lor șef, care lucrează de oriunde din lume și, mai ales, să câștige existența făcând ceea ce le place . Pentru clienții lor, îi ajută să își aducă ideile creative la viață, conectându-i cu o comunitate talentată. Envato a început în 2006 într-un garaj din Sydney. Acum are 3 birouri în întreaga lume, angajăti peste 600 de persoane și deservesc peste 2 milioane de clienți. Biroul lor are sediul central în Melbourne, Australia, cu hub-uri în Los Angeles, Statele Unite și Guadalajara, Mexic. Envato oferă o gamă largă de produse și platforme pentru a se potrivi cu o varietate de proiecte și clienți, incluzând scripturi de coduri, video, muzică și audio, teme de site-uri web, materiale de design, fotografii stoc și modele 3D (numite tipuri de conținut). Aceste produse creative pot fi apoi vândute prin intermediul platformelor  de bază numite Envato Market, Envato Elements și Placeit.

Clienții cei mai potriviți pentru piața Envato includ întreprinderi mai mici și mari, care doresc să cumpere articole individuale atunci când au nevoie de ele. Autorii care au fost invitați să vândă pe Envato Elements pot avea articolele disponibile pe ambele platforme, în funcție de tipul de conținut.

Povestea originii pentru Placeit este foarte asemănătoare cu cea pe care o are Envato; am venit cu o soluție online, inteligentă la un set foarte special de probleme cu care se confruntă astăzi multe creativități digitale din întreaga lume, ancorate de talentat tehnician local.

 

Potrivit companiei, Placeit este „ghișeul dvs. unic pentru machete, logo-uri, șabloane de design și videoclipuri animate”. Poate vindeți tricouri și doriți un nou mod de a vă arăta desenele într-un mod profesional și realist. Placeit are mii de machete de îmbrăcăminte și dispozitive digitale care necesită doar câteva secunde.

Sau poate aveți nevoie de o nouă siglă pentru afacerea dvs. online. Placeit vă acoperă cu producători de logo-uri ușor de utilizat, care vă pot ajuta să vă separați magazinul de comerț electronic de restul și să vă consolidați marca. Împreună cu modelele de îmbrăcăminte și logo-uri, acestea oferă chiar cărți de vizită, coperte de cărți, pliante și multe altele cu mii de șabloane – și se adaugă mai multe în fiecare zi.

Placeit susține că echipele lor „se căsătoresc cu designul și tehnologia pentru a crea instrumente de branding și marketing de înaltă calitate”, astfel încât oricine să poată crea active vizuale și produse eficiente pentru marca lor, indiferent de abilitățile tehnice sau artistice.

 
 
 
 

 

Niciun produs în coș.

X